Újabb levél Julie Andemtől

Drága Skam-fanok!

Ma van egy hónapja, hogy vége a Skamnak. Annyira szomorú vagyok, hogy még egy posztot sem tudtam írni. De ma már képes vagyok rá, megérdemeltek egy köszönőlevelet a szeretet áradatért, amit naponta közzétettetek a sorozat befejezése óta. Fantasztikus volt ezeket látni és követni. Büszke vagyok és meghatódtam. Nagyon köszönöm. Nagyon köszönöm az összes üzenetet, amit nekem írtatok. Nem tudok mindenre válaszolni, de látom az összes üzenetet.

Még mindig nem tudom, mit fogok csinálni ezután, de ígérem, hogy közzé fogom tenni. Függetlenül attól, hogy mi fog történni, ígérem, hogy folytatom a munkát, elmondom a történeteimet mindenkinek, aki meghallgat.

Remélem, nagyon jó a nyaratok és teljesen szégyentelenül terjesztitek a szeretetet magatok körül.

Üdvözlettel: Julie Andem

More Like This


Kategória


Hírek

Címkék


  • • bolgarsaci •

    Szeretném megköszönni a sok munkát amit a sorozatba fektettetek. Igényes a fordítás, és az oldal is. Nekem nagyon sokat jelentett, és mindig is jelenteni fog. Sokkal elfogadóbb lettem mindennel kapcsolatban, és ez a ti munkátok nélkül nem történt volna meg. Őszintén számomra egy tragédia, hogy vége lett, egy kicsit olyan mintha a lelkemből egy darab eltűnne. De komolyan:D. Most nem találom az életem értelmét. Szóval csak annyit akartam, hogy köszönöm szépen.

Facebook