Legyen neked is SKAM telefontokod!

Te is régóta szeretnél Skam mobiltokot?

Nem kell tovább várnod, most azonnal küldd el megrendelésed!

Szállítási idő: 4-5 munkanap.
A kép illusztráció.

Végre olyan mobiltokod lehet, amilyet igazán szeretnél! Már csak a megrendelés leadása van hátra.

A Skam mobiltok ára 3490 Ft + szállítási költség.

Az alábbi megrendelőlapot nagyon figyelmesen töltsd ki. Ha hibásan írod be az adatokat, a mobiltokod nem ér célba. Gondosan válaszd ki a mobilod típusát. Csak azokra a mobilokra tudunk tokot küldeni, melyek szerepelnek a listában. Ha rosszul töltöd ki a szállítási adatokat és a csomagod visszajön, akkor csak előre utalással tudod újra megrendelni, plusz a sikertelen szállítás díját is meg kell fizetned. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan add meg az adataidat. Te is azt szeretnéd, ha holnapután már Skam színekben pompázna a mobilod, nem igaz?

Ha pólót és bögrét is szeretnél rendelni, akkor azt a megjegyzés rovatban részletezd. Így a szállítási díjat csak egyszer kell kifizetned.

A bögre és a póló megrendelőoldalát itt találod: Skam bögre megrendelőlap, Skam póló megrendelőlap

Szállítás:

Kérheted a Skam mobiltokodat házhoz szállítással. A futár reggel 8 és este 18 óra között kézbesít. A csomag díját a futárnak kell fizetned készpénzben. A házhoz szállítás díja 990 Ft. A futár kétszer próbálja meg a csomag kézbesítését, ha nem veszed át, visszaküldik.

Kérheted a Skam mobiltokodat Pick Pack pontra. Csomagodat Relay, Inmedio, OMV, Avanti, MOL, Playersroom, Sportfactory, Playmax, Coop üzletekben veheted át. A csomag díját átvételkor kell megfizetned készpénzben. A Pick Pack pontra kézbesítés díja 490 Ft. A legtöbb helyen bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Ha ezt a szállítási módot szeretnéd, akkor megrendeléskor válaszd ki a neked megfelelő Pick Pack pontot. A csomagodat 5 napig tartják az átvételi ponton, ha ez idő alatt nem veszed át, visszaküldik. Legyenek nálad az irataid, mert a csomagod átvételekor kérhetik igazolványodat.

Ha valahol elakadsz és nem sikerül leadni a megrendelést, azt a Skam Magyarország Facebook oldalon jelezd üzenetben.

More Like This


Kategória


Egyéb

Facebook