Szerezd be te is SKAM pólódat!

Te is régóta szeretnél Skam pólót?

Nem kell tovább várnod, most azonnal küldd el megrendelésed!

Szállítási idő: 2-4 munkanap.
A kép illusztráció.

Végre viselheted saját Skam pólódat. Már csak a megrendelés leadása van hátra.

A Skam póló ára 4390 Ft + szállítási költség.

Az alábbi megrendelőlapot nagyon figyelmesen töltsd ki. Ha hibásan írod be az adatokat, a pólód nem ér célba. Ha a csomagod visszajön, mert nem voltak pontosak az adatok, akkor csak előre utalással tudod újra megrendelni, plusz a sikertelen szállítás díját is meg kell fizetned. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan add meg az adataidat. Te is azt szeretnéd, ha holnapután már viselhetnéd a Skam pólódat, nem igaz?

Ha több, különböző méretű pólót, bögrét és mobiltokot is szeretnél rendelni, akkor azt a megjegyzés rovatban részletezd. Így a szállítási díjat csak egyszer kell kifizetned.

A bögre és a mobiltok megrendelőoldalát itt találod: Skam bögre megrendelőlap, Skam mobiltok megrendelőlap

Szállítás:

Kérheted a Skam pólódat házhoz szállítással. A futár reggel 8 és este 18 óra között kézbesít. A csomag díját a futárnak kell fizetned készpénzben. A házhoz szállítás díja 990 Ft. A futár kétszer próbálja meg a csomag kézbesítését, ha nem veszed át, visszaküldik.

Kérheted a Skam pólódat Pick Pack pontra. Csomagodat Relay, Inmedio, OMV, Avanti, MOL, Playersroom, Sportfactory, Playmax, Coop üzletekben veheted át. A csomag díját átvételkor kell megfizetned készpénzben. A Pick Pack pontra kézbesítés díja 490 Ft. A legtöbb helyen bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Ha ezt a szállítási módot szeretnéd, akkor megrendeléskor válaszd ki a neked megfelelő Pick Pack pontot. A csomagodat 5 napig tartják az átvételi ponton, ha ez idő alatt nem veszed át, visszaküldik. Legyenek nálad az irataid, mert a csomagod átvételekor kérhetik igazolványodat.

Ha valahol elakadsz és nem sikerül leadni a megrendelést, azt a Skam Magyarország Facebook oldalon jelezd üzenetben.

More Like This


Kategória


Egyéb

Facebook