Skam-Eva főszerepet kapott a Battle című filmben

Lisa Teige lesz az első Skam színész, aki főszerepet játszik a mozivásznon, hozta nyilvánosságra a Nordisk Film Distribusjon egy sajtónyilatkozatban.

A Battle rendezője Katarina Launing, a film Maja Lunde azonos című könyvén alapul. A film mozipremierjére már szeptember 28-án sor kerül.

– Láttam Lisa Teigét játszani a Skamban mialatt a Battle-t írtam, és azonnal azt gondoltam, hogy neki kellene lennie Amalie-nek. Lisa egy jó színész, és megvan benne pontosan az a sérülékenység, amit a szerep megkíván. Ráadásul amikor megtudtam, hogy táncolni is tud, nem maradt semmi kétségem afelől, kit szeretnék. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy Katarina Launing rendező éppen Lisát választotta ki, mondja a forgatókönyvíró Maja Lunde.

Amalie az a lány, akinek mindene megvan, külső, pénz, párkapcsolat és nagy tehetség a tánchoz. De egy napon összeomlik körülötte a világ, és ott kell hagynia mindent, amit ismer. Így találkozik Mikaellel, aki utcai táncos, és különbözik mindenki mástól, akivel eddig a lány találkozott. Mikael meggyőzi Amalie-t, hogy menjen vele egy klubba, ahol átéli élete első küzdelmét. Most először kell igazán megbíznia saját érzelmeiben, és megmutatnia a világnak, kicsoda is ő valójában.

A további szerepekben Fabian Svegaard Tapia, Vebjørn Enger és Charlott Madeleine Utzig látható.

Forrás: Filmweb.no
Fordította: Hortobágyi Krisztina

More Like This


Kategória


Hírek

Facebook