Szerezd be te is SKAM bögrédet!

Indítsd a napot egy jó kávéval Skam bögréből!

Nem kell tovább várnod, most azonnal küldd el megrendelésed!

Szállítási idő: 2-4 munkanap.
A kép illusztráció.

Végre kávézhatsz Skam bögréből. Már csak a megrendelés leadása van hátra.

A Skam bögre ára 2990 Ft + szállítási költség.

Az alábbi megrendelőlapot nagyon figyelmesen töltsd ki. Ha hibásan írod be az adatokat, a bögréd nem ér célba. Ha a csomagod visszajön, mert nem voltak pontosak az adatok, akkor csak előre utalással tudod újra megrendelni, plusz a sikertelen szállítás díját is meg kell fizetned. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan add meg az adataidat. Te is azt szeretnéd, ha holnapután már Skam bögréből kávézhatnál, nem igaz?

Ha pólót és mobiltokot is szeretnél rendelni, akkor azt a megjegyzés rovatban részletezd. Így a szállítási díjat csak egyszer kell kifizetned.

A póló és a mobiltok megrendelőoldalát itt találod: Skam póló megrendelőlap, Skam mobiltok megrendelőlap

Szállítás:

Kérheted a Skam bögrédet házhoz szállítással. A futár reggel 8 és este 18 óra között kézbesít. A csomag díját a futárnak kell fizetned készpénzben. A házhoz szállítás díja 990 Ft. A futár kétszer próbálja meg a csomag kézbesítését, ha nem veszed át, visszaküldik.

Kérheted a Skam bögrédet Pick Pack pontra. Csomagodat Relay, Inmedio, OMV, Avanti, MOL, Playersroom, Sportfactory, Playmax, Coop üzletekben veheted át. A csomag díját átvételkor kell megfizetned készpénzben. A Pick Pack pontra kézbesítés díja 490 Ft. A legtöbb helyen bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Ha ezt a szállítási módot szeretnéd, akkor megrendeléskor válaszd ki a neked megfelelő Pick Pack pontot. A csomagodat 5 napig tartják az átvételi ponton, ha ez idő alatt nem veszed át, visszaküldik. Legyenek nálad az irataid, mert a csomagod átvételekor kérhetik igazolványodat.

Ha valahol elakadsz és nem sikerül leadni a megrendelést, azt a Skam Magyarország Facebook oldalon jelezd üzenetben.

More Like This


Kategória


Egyéb

Facebook