[SKAM] 4. évad 6. rész 1. klip [magyar felirattal]

A chatet a klip alatt a videó megtekintése után nézd meg!

Tekintettel arra, hogy egy hét szünetre kényszerültünk a Skam 4. évada közben, mivel a stáb az utóbbi napokban az utolsó részeket forgatta, közzé tesszük az első klipet. Így kicsit könnyebb lesz kivárni a teljes részt.

Ez a klip a norvég, svéd és dán oldalakon végeérhetetlen vitákba torkollott, ezért úgy gondoltuk, talán mi magyarok is megvitathatnánk. Akár itt, akár a Skam Magyarország Facebook oldalán szívesen várjuk a véleményeteket.

“Fenyőtoboz a kalapban” kifejezés meghatározását (4. percnél) a videó alatt találod.

4. évad 6/10. epizód, 1. klip

Fenyőtoboz a kalapban

A kalap a Russ sapkára vonatkozik. Azok a lányok tesznek fenyőtobozt a Russ sapkájukra, akik a Russ időszak alatt a szabadban szexeltek.

hétfő 16 35

More Like This


Kategória


Egyéb

Címkék


 • Eszter Tamás

  Ez nem a hatodik “rész” akkor?

  • De, igazad van! Köszönjük szépen az észrevételt, javítottuk!

 • Petra Berencsi

  Az utolsó részeket forgatták? Akkor már nem lesz több évad?( Bocsi,csak nemrég kezdtem el nézni, és nem vagyok tisztában mindennel:D)

  • Szia!
   Sajnos valóban nem lesz több évad. A részletekről, és a döntés hátteréről olvashatsz ebben a cikkben : https://skam.hu/julie-andem-levele-a-skam-rajongokhoz/

   • Petra Berencsi

    Köszönöm!? Es arról nem tudsz valamit, hogy William lesz-e még valamelyik részben, lesz szó róla, vagy már végleg csak Sana marad a képben?:c

    • Sajnos William már nem fog több részben szerepelni. 🙁

Facebook