[SKAM] 4. évad 10. rész [magyar felirattal]

4. évad 10/10. epizód

Sobril (4. percnél)

Szorongásoldó és nyugtató.

Even filmje Isaknak (27. percnél)

A film címe, amit Even Isaknak készített: Guttan som ikke klarte å holde pusten under vann – A fiú, aki nem tudta visszatartani a lélegzetét a víz alatt.

A filmet a meghatározások alatt találod.

Pillangóhatás (35. percnél)

Az alapelv az, hogy egy kezdeti apró változás nagymértékben megváltoztathatja egy egész nagy és bonyolult rendszer működését. A pillangóhatás nevét egy népszerű idézetről kapta, ami pontatlan és túlzó, de a lényeget megmutatja. “Egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő a másikon.” Ebből adódóan világos, hogy minden apró cselekedetünknek következményei vannak.

Eid mubarak! (41. percnél)

Hagyományos muszlim köszönés az Eid ünnepen.

Burek (42. percnél)

Török étel. Sós vagy édes tésztás töltött sütemény.

Even születésnapi filmje Isaknak

More Like This


Kategória


4. évad

Címkék


 • Bartus Ildikó

  Szép befejezés! És köszönjük Nektek a sok munkát és időt! <3

 • Oláh Szabrina

  Ahh! Végül csak beadta… 😀

 • Oláh Bence

  A születésnapi videó alatt azért csak Gabrielle zenéje szól. 🙂

 • Kallai Janka

  nagyon imádtam és sokáig hittem hogy nem jó a felirat de imádtam köszönöm nektek !!!!

  • Örülünk, hogy elégedett vagy a munkánkkal! Igyekeztünk igényes munkát kiadni a kezeink közül!

 • Zsuzsa Czékus

  Nagyon-nagyon köszönöm a munkátokat, azt, hogy végignézhettem feliratosan a sorozatot. Nem tartozom a tini korosztályba, de úgy érzem, az ilyen sorozatok hoznak közelebb egymáshoz.
  Koszönöm!

  • Örülünk, hogy minden korosztályból is akadnak nézőink, akik egytől egyig pozitívan vélekednek erről a nem mindennapi sorozatról! Nagyon jó érzés tudni, hogy a sok-sok nézőnknek mennyi örömöt okoztunk a munkánkkal. Ezért érte meg az egészet végigcsinálni, miattatok!:))

 • Vanda Tihanyi

  Nekem nem nagyon tetszik Chris és Eva befejezése :/ örültem volna ha összejönnek 🙁 Köszönjük azt a sok munkát és időt amit a sorozat fordítására fordítottatok 🙂

 • Fanni

  Köszönjük nektek ezt a sok munkát és ,hogy lehetőséget adtatok nekünk ,hogy megismerjük a skam világát! Remélem még nagyon sok emberhez elfog jutni ez a sorozat és folyamatosan csak terjedni fog! Sok sikert nektek a következő munkákhoz és kívánom, hogy azt is ilyen lendületesen és lelkiismeretesen csináljátok.!

  • Örömmel tölt el bennünket, hogy ennyi pozitív visszajelzést és köszönetet írtok nekünk! Hadd köszönjem meg az egész csapat nevében a jókívánságaidat!

 • Barbara

  Sziasztok! Nagyon szeretném megköszönni mind a 4 évados munkátokat, azt a temérdeknyi időt, amit arra fordítottatok, hogy minél több emberhez eljusson a Skam! Nagyon igényesen, szépen megfogalmazva, jól időzítve feliratoztátok a részeket! 🙂 Megmondom őszintén, hogy én tavaly decemberében kezdtem el ezt a sorozatot – de akkor még nem tudtam, hogy létezik ez az oldal- , akkor egy másik oldalon néztem – mert csak ott találtam meg akkor valamiért- nem volt rossz igazából, de nem voltam teljesen megelégedve, és utána ráleltem a skam.hu-ra és itt is ragadtam 🙂
  Hozzávetőleg nem csak a minőségre és a fordításra szeretnék kitérni, hanem számomra nagyon pozitívak voltak azok a megjegyzések, amelyeket adott rész alá írtatok, hogy hanyadik percnél pl. az a személy kit is takar, vagy egy-egy kifejezés mit is jelent 🙂 Nagyon érdekesek voltak és érthetőbbé tettétek ezáltal a jeleneteket. Mindemellett még azért is szeretem ezt az oldalt, mert jó pár cikket felraktatok, amelyek a szereplőkkel, magával a SKAM-mal kapcsolatos és ezért hatalmas köszönet jár Nektek! Úgyhogy nagyon szépen köszönöm! 🙂 <3
  Ui.: Imádom ezt a sorozatot! <3 Tetszenek benne a szerelmi szálak és ahogyan csűrték-csavarták őket, míg végre lett valami. Azt is szeretem, hogy a mellékszálakat ugyanúgy érdekessé tették, mint a főszálat és így alig bírtam kivárni a következő részeket. 🙂 Most hogy megnéztem az utolsó részt is, egyszerre boldog is vagyok, mert szép vége lett (jó volt a keret, hogy az elején is és a végén is Jonas olvasott fel egy szöveget), de egyben szomorú is vagyok, mert ennyi volt, vége van 🙁 Már a szívemhez nőttek ezek az emberek, szinte már olyan volt, mintha közvetlenül a barátaim lennének és most olyan érzés, mintha elvesztettem volna őket..

  • Szia!
   Köszönetet szeretnék mondani a kedves szavaidért az egész csapat nevében! Örülünk, hogy jól szórakoztál! Reméljük időnként vissza fogsz még járni újranézni a kedvenc részeid!

 • Imre Kutasi

  Nagyon vártam ezt a részt!
  Köszönjük a gyors fordítást!

  • Szia!
   Örülünk, ha tetszett!:)

 • Köszönjük a kedves szavakat! Megérte végigcsinálni!:)

 • Köszönjük, jól esik a köszöneteiteket olvasni! Örülünk, hogy volt eredménye!:)

 • szf

  Ilyen összeszedett, király sorozatos oldalt még sosem láttam 🙂 Köszönet a feliratért és a sok munkáért, amit beleöltetek, tényleg fantasztikus és nélkületek nem lenne most kedvenc sorozatom, szóval ezerhála.

 • Hanna Evelin Krepsz

  Nagyon szép volt bár lehetne folytatása

  • Mi is reméljük, hogy lesz!:)

 • IKSZI IPSZILON

  Nagyon köszönöm a forditást, én ehhez hasonló sorozatot sose láttam és szerintem ha nem találtam volna meg ezt az sorozatot és persze ezt az oldalt akkor nem is láttam volna, magyarországon tuti nem adják majd, meg nem szinkronizálják (jó is 😂) és szerintem csodálatos sorozat, a “drámán” kivül nagyon fontos témákkal foglalkozik. Nagyon köszönjük a rengeteg munkát a fordítással, azért remélem élveztétek!! (Nagyon sajnàlom hogy vége van, de lehet hogy így jó)

  • Örülünk, hogy tetszett a sorozat és elégedett vagy a munkánkkal! Köszönöm az egész csapat nevében!:)

 • Zsuzsi

  Imádom a sorozatot, köszi a fordítást, az oldalt meg úgy mindent! <3

 • Jessica Kore

  Nagyon hiányozni fog ez a sorozat…. 🙁 🙁 ;(

 • Szia!
  Jelenleg hivatalosan nincs tervben az 5. évad, de van rá esély, hogy a közeljövőben a rajongük nyomására elkezdik forgatni.:)
  Ha még nem olvastad: https://skam.hu/julie-andem-levele-a-skam-rajongokhoz/ 🙂

  • Jessica Kore

   Rendben.Nagyon szépen köszönöm a válaszod,illetve remélem tényleg igy lesz és lesz következö évad szeméj szerint engem nagyon boldoggá tenne és szerintem nm csak engem söt bisztos vagyok benne. 🙂
   Iletve persze nagyon köszönöm nektek a forditást hisz nélkületek tán megse tudtam volna nézni és érteni sem akkor meg majdnem semmi értelme nm lett volna ezért nagyon hálás vagyok.Mégegyszer KÖSZÖNÖM.

 • Emma Csépke

  Tetszett a sorozat, köszi a fordítást!

 • Kálmán Brenda

  imádoom <3 remélem lesz még folytatás és a fordítás is nagyon jó volt <3

 • Zsuzsi Baján

  Ó, hát én most találtam rá erre a sorozatra.
  Teljesen odáig vagyok meg vissza! Nagyon tetszett! Kár, hogy vége van :(((
  Köszönöm nektek, hogy fordítottátok, felraktátok ide és egy ilyen csodát kaptam! :)))
  Nagyon hálás vagyok, köszönöm!

 • 🕊A l e x a

  Soha életemben nem szerettem a fiatalokról szóló sorozatokat vagy
  filmeket, de a SKAM-ről annyi jót hallottam, hogy végül előző héten
  pénteken csak beadtam a derekam. Bevallom, kicsit szkeptikusan álltam
  neki, csodák csodájára az első évad 2. részénél tovább nem is jutottam,
  de adtam neki még egy esélyt a 2.évad elkezdésével, gondoltam hátha az
  az évad jobban fog tetszeni. Jó, hogy hallgattam a megérzésemre, ugyanis
  a következő 3 (2-3-4) évadot a hétvége alatt megnéztem és nagyon, de
  nagyon sajnálom, hogy vége, mert két nap alatt hihetetlenül a szívemhez
  nőt. Szinte magába szippantott. Titkon azért remélem, – szerintem – úgy
  ahogyan az összes többi SKAM rajongó is, hogy lesz még új évad a
  későbbiekben. Hihetetlen milyen nagy kincs a SKAM sorozat! Állítom az
  volt életem egyik legjobb döntése, hogy rákerestem a sorozatra.♥
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze meg, nemtől és kortól
  függetlenül, mert nagyon sokat tanulhat belőle az ember! 🙂 ♥

 • Patrícia Csuha

  Köszönöm szépen!! Nagyon tetszett a sorozat imádtam de sajna vége lett remélem rájönek arra hogy így nem fejezőthetbe. nekem nagy csalódottság volt hogy pont az utolsó részbe nem jöttek össze eva és chris pedig évadok át szurkoltam nekik😪😪😫😩😭😭😟😞 És nektek is köszönök mindent!!😍😘😻😺❤️❤️❤️💓💓💓kérlek folytatás legyen.

 • X777X

  Na ez az a sorozat amit mindenkinek meg kéne nézni! Hihetetlen mennyi érzelem és igazság van benne. Az emberi életről szól. Az értékekről. De rávilágít arra, hogy mi a legfontosabb a világban, és hogy mi viszi előre a világot nap mint nap…ez pedig nem más mint a SZERETET
  Élj a mának, élvezd ki életed összes percét, barátkozz, segíts másokon, sose félj kimondani amit gondolsz, légy megértő másokkal szemben mert mindenki legbelül egy csatát vív önmagával! Azért születtünk a földre, hogy fejlődjünk, támogassuk egymást és boldogan éljünk. Nem pedig azért, hogy utálkozzunk, ítélkezzünk és elnyomjuk a másikat. Hálás vagyok, hogy láthattam egy ilyen csodálatos, értelmes sorozatot ami nem az öldöklésről, zombi apokalipszisről, világvégéről szólt. Ennek értelme van! Köszönöm!

Facebook