Julie Andem levele a Skam rajongókhoz

Nem emlékszem már, hogy ki kérdezte, de még egészen a legelején történt, amikor az első évadot forgattuk a Nissen iskolaudvarán, egy alacsony költségvetésű stábbal. Csak egy fotós volt, egy hangmérnök és én. Az egyik szereplő kicsit óvatosan megkérdezte: „Szerinted mekkora durranás lesz ez a sorozat?” Mire én: „Fogalmam sincs, de szerintem világuralomra kellene törnünk.”

Julie Andem Skam rendező

Természetesen ezt csak tréfának szántam. Senki nem tudta, mekkora siker lehet majd a Skam. A siker akkor teljesen irreálisnak tűnt, de mi jól szórakoztunk együtt.

A Skam folyamatos munkát jelentett, de ez folyamatos szórakozás volt számunkra. Szerintem a siker titka, hogy a Skam sorozat többet ad, és az, ami történik a Skam-univerzumban, az meglepő és mulatságos.

Most úgy döntöttünk, hogy nem lesz több Skam évad. Tudom, hogy egyesek idegesek vagy szomorúak emiatt, de biztos vagyok benne, hogy ez a helyes döntés.

Ne legyetek szomorúak, kedves Skam-fanok, ti vagytok a legnagyszerűbb fandom a Földön. Minden egyes napon meg lettem érintve általatok, ahogy követitek és megvéditek a Skamot. Ahogy keresitek, fordítjátok és elemzitek a Skamot. Csak ti nem tudjátok, hogy mennyire nagyon kifacsarja az agyamat az, hogy megpróbállak titeket meglepni.

Minden megosztásotok megérintett, és az is, ahogy támogatjátok egymást. Gyakran teszik fel nekem azt a kérdést, hogy mi tette rám a legnagyobb benyomást a Skam készítése során. Ti tettétek rám a legnagyobb benyomást. A részek alatti kommentekben például ezek: „Kicsit kevés így, hogy ez az utolsó”, aztán ezzel folytatódik: „Norvégia sír”.

Egy őszinte és szívből jövő nagy köszönet nektek, mindnyájatoknak. Hiányozni fogtok, amikor a Skamnak vége lesz.

De még előtte! Készen álltok Sanára? Mert nagyon érdekes lesz!

More Like This


Kategória


Hírek

Címkék


Facebook