Isak és Even megnyerte az év párja szavazást az Egyesült Államokban

A Skam pár a verseny csúcsán végzett az év tévépárja választásban.

Evak Isak és Even az év tévé párja

Az amerikai E-online szervezi a szavazást minden évben, ahol Isak és Even idén a fináléban végzett, a Sadowhunters fantasy sorozat párjával Magnussal és Aleckel versenyeztek, akik szintén a fináléba jutottak tavaly is.

A Skam páros kiütött sok nagy jelöltet, többek között a tavalyi év nyertesét Clarkeot és Lexát a The 100-ból, valamint Stefant és Carolinet a Vámpírnaplókból, mégsem vagyunk megdöbbenve, hogy Isak és Even megnyerték a szavazást, írja az E-online

Az E-online Amerika legnagyobb netoldalainak az egyike, amelyik szórakoztatóipari hírekkel, újdonságokkal foglalkozik és az olvasók szavaznak a kedvenceikre. A norvég sorozat messze a határokon túl is lelkesedést keltett, és a rajongótábor aktív volt a szavazatgyűjtésben a facebookos Skam oldalakon.

Az amerikai változata a Skamnak már küszöbön áll, azután, hogy a világhírű tévéproducer Simon Fuller megvette a sorozat jogait karácsony előtt.

A Skamban megvan a potenciál, hogy egy véleményformáló sorozat legyen Észak-Amerikában, ahol nincs semmi hasonló. Ez azt mutatja, hogy Norvégia és Skandinávia az újítás és a kreativitás élvonalában van, és büszke vagyok arra, hogy azok között lehetek, akik a Skamot elérhetővé teszik egy sokkal nagyobb közönség számára, mint ahol most van – mondta Fuller az NRK-nak ezzel kapcsolatban.

More Like This


Kategória


Hírek

Címkék


Facebook