A Skam Isakja új erotikus thrillerben játszik

Tarjei Sandvik Moe maga mögött hagyta a Skam Isakját. Új szerepében egy diákot játszik, aki romantikus kapcsolatot kezd a tanárával. „Ez egy elképesztően speciális szerep” – mondja Tarjei.

Tarjei Sandvik Moe és Andrea Bræin Hovig

A Skam Isakjaként ismerjük őt, de Tarjei Sandvik Moe tovább lépett. Egy erotikus thrillerben fog játszani a norvég Andrea Bræin Hovig színésznővel, aminek a premierje jövő ősszel lesz.

A filmben Tarjei egy diák, aki kapcsolatot kezd a tanárával, akit Andrea Bræin Hovig játszik. A színésznő 26 évvel idősebb nála.

„Ez a forgatókönyv kihívást jelent, a szerep pedig elképesztően speciális. De ha nem lennének kihívást jelentő jelenetek, akkor nem tudnék áttörést elérni a filmkészítés területén. Érdekes megvizsgálni, hogy mi az, ami jó, és mi az, ami rossz, hiszen az ilyen nagy korkülönbség tabunak számít” – mondja Tarjei.

Tarjei Sandvik Moe

Henrik Martin Dahlsbakken rendező úgy gondolja, hogy abszolút megvan a kémia a két színész között, a korkülönbség ellenére is.

„Szerettem volna látni a vonzalmat Tarjei és Andrea között és akkor rájöttem, hogy van itt valami. Még ha 26 év korkülönbség is van köztük, azt vettem észre, hogy pattognak a szikrák” – mondja a rendező.

Andrea nagyon elégedett színészpartnerével.

„Tarjei nagyon magabiztosnak tűnik” – mondta Andrea.

A Skam után Tarjei nagyon sok ajánlatot kapott, de úgy gondolja, hogy alaposan megválogatja, mire mond igent. Annak ellenére, hogy ő annyira szorosan kapcsolódik Isak szerepéhez, nem aggódik amiatt, hogy ez befolyásolja a karrierjét.

„Nem félek attól, hogy örökre Isak maradok, mert tudom, hogy ennél jobb vagyok. Úgy veszem ezt, mint egy kihívást, valamit, ami ellen harcolni kell.” – nyilatkozta Tarjei.

Az új film premierje 2018 őszén lesz.

Fordította: Franky Silver

Forrás: Frida.se

More Like This


Kategória


Hírek

Címkék


Facebook