7 ok, amiért a 4. évad Sanáé lett

A Skam 3. évada után az NRK szavazást indított arra vonatkozólag, hogy a Skam rajongók kit szeretnének látni a 4. évadban. Az eredmény világosan megmutatta, hogy a legtöbben Sanára kíváncsiak.

Mi az oka annak, hogy ennyi rajongó vágyott arra, hogy többet lásson Sanából? Ő az egész évadnak egy kulcsfigurája, mégis nagyon keveset tudtunk róla a 4. évadig. Az alábbiakban összeszedtük az okokat, amiért annyira vágytunk rá, hogy többet lássuk őt.

Sana támogatja a barátait

Sana mindig ott van a barátainak, jóban-rosszban. Például amikor az első évad végén Vilde rosszul érzi magát, vagy amikor a második évadban Noorának szerelmi problémája van Williammel, vagy amikor a harmadik évad elején magához veszi a drogot, amit Eva buliján, a rendőrség érkezésekor Isak eldugott. Mindezt azért, hogy Evának ne legyen ebből problémája. Később ő maga mondja Isaknak: „Ha van valami, amit nem szeretek, az, ha valaki kiszúr a barátaival.”

Skam Sana

Folyamatosan bölcsességeket mond

Sana nagyon okos. Időről időre megmondja az igazságot a sorozat többi karakterének és a nézőknek. Például amikor Noorával beszélget és azt mondja: „Erős vagy és önálló, ha képes vagy megváltoztatni a véleményedet, függetlenül attól, hogy mi váltja ki a változást. Nincs azzal semmi baj, ha ez kihívást jelent a gondolkodásmódod számára.” Vagy amikor Isaknak mond hasonlóan fontos dolgot: „Ha valaki a vallást használja fel arra, hogy gyűlölködjön, arra ne hallgass! A gyűlölet nem a vallásból ered, hanem a félelemből.” És ez csak két idézet Sana erőteljes kinyilatkoztatásaiból.

Skam Sana

Mindig őszinte

Miért kellene véka alá rejteni az igazságot? Sana mindig brutálisan őszinte. Például az első évadban, amikor az első busztalálkozón vannak a lányokkal, és közli velük, hogy ők az iskola legnagyobb lúzerei.

Skam Sana

Semmi mellett nem megy el szó nélkül.

Mindig reagál arra, ha valaki igazságtalan vagy előítéletes.

Skam Sana

Ő a lánycsapat biztos alapja

Sana nélkül az „ötösfogat” nem létezne. Chris és Vilde már előtte is barátok voltak. Ők kérdezik meg Evát, hogy akar-e velük lenni egy buszon. Noorát is megkérdezik, de ő nemet mond, de meggondolja magát, amikor Sana is velük akar lenni. Vilde nem akarja, hogy Sana velük legyen a buszon, de elfogadja, mert Noora kijelenti, hogy ha Sana jöhet, akkor ő is jön.

Skam Sana

Sana misztikus

Annak ellenére, hogy Sana kulcsfigura a Skam összes évadában, egészen a 4. évad kezdetéig nagyon keveset tudunk róla. Mindig támogatja a barátait a bajban, de vajon vannak saját problémái? Sokáig azt sem tudjuk, hogy mi a probléma Sana és a bátyja menyasszonya, Jamilah és barátnői között, akiket Chris Hidzsáb-rendőrségnek hív.

Skam Sana

Jó a humora

Sanának gyakran fanyar a humora, amivel megnevettet másokat. Olykor viszont a viccei borzasztóan megrémítik a többieket, mint például Chris nagymamájának nyaralójában.

Skam Sana

Fordította: Franky Silver

Forrás: Metro.se

More Like This


Kategória


Hírek

Címkék


Facebook