15 jelenet a Skamból, amit soha nem felejtünk el

A Skamnak sajnos vége, néhány pillanatot azonban soha nem felejtünk el. Ezekből válogattunk össze 15-öt.

A jelenetek a teljes sorozatot, mind a négy évadot átölelik.

H vagy Helló

Az első évadban Eva üzenetet ír Noorának, de meggondolja magát és visszatörli, kivéve egyetlen H betűt. Végül barátok lesznek. Gondolj bele, mire képes egyetlen betű.

Legjobb Skam pillanatok

A verekedés

Amikor kiderül, hogy Eva csókolózott Penetrator-Chrissel, óriási verekedés tör ki az iskolaudvaron.

Legjobb Skam pillanatok

Noora kiáll Vildéért

Soha nem felejtjük el azt a jelenetet, amikor Noora kiáll Vildéért és mindenki füle hallatára megmondja a véleményét Williamnek.

Legjobb Skam pillanatok

Eva szakít Jonassal

Annak ellenére, hogy Eva és Jonas szeretik egymást, Eva szakítani akar. Arra van szüksége, hogy rájöjjön ki is ő valójában.

Legjobb Skam pillanatok

Csók a hídon

Noora nem akarja elismerni, hogy kedveli Williamet. Végül a hídon megcsókolják egymást.

Legjobb Skam pillanatok

Sana megmondja az igazságot

Miután William széttört egy üveget egy srác fején, Noora összezavarodik az érzéseivel kapcsolatban. Sana egyenesen megmondja Noorának, hogy ítélkezik felette, meg kellene próbálnia megérteni őt.

Legjobb Skam pillanatok

Noora vs Nikolai

A második évadban William bátyja, Nikolai meztelen képeket készít Nooráról a tudta nélkül. Végül találkoznak egy bárban, ahol sarokba szorítja Nikolait.

Legjobb Skam pillanatok

Eskild

A harmadik évadban Isak és Eskild a homoszexualitásról beszélgetnek. Akkor Eskild elmagyarázza Isaknak, hogy miért fontos, hogy óvatosan bánjon a kijelentéseivel.

Legjobb Skam pillanatok

Isak és Jonas

Elképesztően kedves jelenet, amikor Isak előbújik Jonas előtt. Ez a jelenet sokakat inspirált arra, hogy ők is merjék megtenni ezt a lépést.

Legjobb Skam pillanatok

O helga natt-jelenet

Egyértelműen a legjobb jelenet az egész Skamban, az O helga natt-jelenet. Isak a templomban van karácsonyi koncerten, amikor kap egy üzenetet Eventől. Ezután felidézi az együtt töltött idejüket, a legkedvesebb jeleneteket, majd elindul megkeresni őt.

Legjobb Skam pillanatok

Sana és az anyukája

A negyedik évad során többször láthatjuk, hogy Sana és az anyukája között milyen kedves és nyílt a kapcsolat. Nagyon bensőséges a jelenet, amikor Sana elmondja, hogy tetszik neki valaki.

Legjobb Skam pillanatok

Los losers

Az egyik legjobb jelenet az egész negyedik évadban amikor a lányok megérkeznek a Los losers feliratú kisbusszal, hogy felvegyék Sanát.

Legjobb Skam pillanatok

Bizalomteszt

Az egyik legnagyobb kérdés Sana évadában, hogy mennyire mennének jól a dolgok közte és Yousef között. Majdnem az utolsó jelenet, amiben együtt látjuk őket, amikor Yousef kitalálja a bizalomtesztet és Sanának meg kellene bíznia benne, hogy nem nyitja meg a zuhanyt, amíg ott áll.

Legjobb Skam pillanatok

Eva születésnapja

Az első évad elején Evának nincs túl sok barátja. A negyedik évad végén, amikor a 18. születésnapját ünnepli, rengeteg ember van ott, hogy vele együtt ünnepeljen.

Legjobb Skam pillanatok

Vilde és Chris barátsága

A legutolsó részben láthatunk egy beszélgetést Chris és Vilde között, ami megmutatja, milyen mély a barátságuk. Ez a jelenet nagyon jól megmutatja, milyen egy igazi barátság.

Legjobb Skam pillanatok

Fordította: Franky Silver

Forrás: Frida.se

More Like This


Kategória


Hírek

Címkék


Facebook